RÓLUNK MONDTÁK

“Érdekes volt felismerni, hogy a kommunikáció területe mennyire szerteágazó, mennyire más eszközrendszert használnak a különböző szektorokban dolgozó szakemberek. A saját területén profi szakember nem feltétlen ért egy eltérő terület kommunikációjához. Szerintem a nyitottság, a folyamatos fejlődés manapság elengedhetetlen, és a szakmai legkiválóbbjaitól tanulni a leghitelesebb, hiszen a naprakész ismeretet attól tudunk szerezni, aki a gyakorlatban csinálja.”

(Lőrincz Éva, marketing kommunikációs munkatárs)

"Ebben a félévben a kedd esték voltak a kedvenceim. Gyakorlati képzés, neves előadók, minőségi és érdekes témák, hasznos tanácsok, szakmai fejlődés, figyelmes szervezők, baráti hangulat, vicces sztorik....nekem ezt jelentette az IMEC képzése! Csak ajánlani tudom a kurzust. Köszönöm, hogy részt vehettem!”

(Szakál Borostyán, egyetemi hallgató)

"Régóta vártam egy olyan kurzusra, ahol gyakorlati oldalról közelítik meg a kommunikációs szakmát. Olyan szakemberektől kaphattam első kézből információt, akik évek óta részesei a szakmai vérkeringésnek. Ha nincs az IMEC, valószínűleg sosem találkozom a többségükkel...”

(Sándor Márton, Digital Account Manager)

 “Nekem nagyon sokat adott az IMEC PR kurzus. Az egyetemi képzésemben hiányoltam a gyakorlati megközelítést, nívós szakemberekkel való közvetlen kapcsolatot és egy strukturált tematikán alapuló, széleskörű betekintést a mai magyar média és PR világába. Ezeket a kurzustól mind megkaptam. Ráadásul nagy tudású, remek, szórakoztató előadókat. Többféle gondolkodásmódot, megközelítést ismerhettünk meg, ebből a későbbiek során sokat fogunk tudni profitálni. Mindezt egy professzionális és közvetlen környezetben, amit a szervezők kifogástalan munkájának köszönhettünk. Örülök, hogy résztvehettem.”

(Péics Kitti, egyetemi hallgató)

“Egyszerre voltak nagyon tanulságosak, inspirálóak és szórakoztatóak az IMEC előadásai. Többet kaptam ezektől egy-egy alkalommal, mint a több éves egyetemi képzéseken együttvéve. Ajánlom minden leendő és gyakorló kommunikációs szakembernek.”

(Háhner Petra, újságíró) 

“Remek előadók, hasznos témák, a mindennapi PR munkához kézzelfogható gyakorlati tanácsok. Megérte Kecskemétről Budapestre utazni érte! Köszönet a Szervezőknek és minden Előadónak!”

(Makra Zsuzsanna, PR referens)

"Az előadók magas szakmai képzettséggel, több nézőpontból tudták nekünk átadni a tudásukat. Meggyőződésem, hogy bármivel is foglalkozzon az ember, mindenhol lehet hasznosítani az elhangzott információkat. Én az egyházban dolgozom, de rengeteg inspirációt kaptam az előadások során, amelyeket remekül tudok hasznosítani a saját hivatásomban."

(Kovács Barbara, kommunikációs munkatárs)