VÁNDOR ÁGNES

Professional Publishing Hungary, ügyvezető igazgató

A Budapest Műszaki Egyetem elvégzése után a Richter Gedeon gyógyszercégnél kezdte pályafutását a nemzetközi kapcsolatok osztályon, majd két év múlva csatlakozott a Richter első projectmanagement csapatához. Ezek alatt az évek alatt elvégezte a Budapest Corvinus Egyetemet, valamint Cambridge-ben az Open Business University-t.

Ezt követően z MSD (Merck and Co) amerikai gyógyszergyártó cég hazai leányvállalatánál először a PR és üzletfejlesztési osztályon dolgozott, majd hat évig különböző piacvezető vényköteles termékek marketingtevékenységeit tervezte és koordinálta.

A gyógyszeriparban szerzett tapasztalatait a Medical Tribune orvosi szaklapkiadónál kamatoztatta sales-marketing vezetőként, majd a kiadó más szaklapokkal való bővülése után a Kreatív Magazinnal fémjelzett Kreatív Csoport vezetője lett. 2010 óta a legnagyobb hazai szaklapkiadó, a Professional Publishing Hungary ügyvezető igazgatójaként a Kreatív működése mellett felel más szakmai médiumok napi online és havi print megjelenéseiért, valamit az évi 50-60 szakmai rendezvényért. 

Több kommunikációs szakmai verseny zsűritagja volt az elmúlt években.