NAGY ANDREA GABRIELLA

AMC Networks International CEE, marketing- és kommunikációs igazgató

Pályafutását a reklámiparban a Saatchi & Saatchi budapesti, majd londoni irodáiban kezdte.  Innen az út New York-ba vezetett, ahol 7 évet töltött a Saatchi & Saatchi, majd az M&C Saatchi irodáiban. Ezután 6 év Hollandia következett, ahol ügyfélszolgálati igazgatóként a JWT nemzetközi ügyfeleiért volt felelős.  2004-ben tért vissza Magyarországra, a JWT budapesti irodájának ügyvezető igazgatójaként. 2008-ban a TV2 –höz igazolt, mint marketing és kommunikációs igazgató.

2012 óta tölti be az AMC Networks International – Central and Northern Europe marketing és kommunikációs igazgatói posztját. Feladata a cég teljes régiójára kiterjedő kommunikációs és marketing stratégia alakítása és működtetése.

Az AMCNI CNE 13 televíziós csatorna márkát működtet film és sorozatok, gyerek, infotainment és sport tematikákban. A cég vezetése és felelőssége alá tartozik a JimJam márka globális terjesztése, a Sundance TV európai érdekeltségei, illetve Közép-Kelet-Európában olyan csatornák, mint az AMC, Filmcafe, Film Mánia, Sport1, Sport2, SportM, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home és a TV Paprika.